Okruhy v Kadani již tuto neděli!

Čas letí a tak se letos uskuteční již 17.ročník tohoto kultovního závodu, který připravují kluci z Jízdních kol Hnízdil. V neděli Vás nečekají žádné přehnané změny oproti minulému ročníku, který se dle předpokladů výborně vydařil..

Ačkoliv se mluvilo o tom, že vznikne nová technická pasáž a dokonce se uskutečnilo několik brigád, nakonec se tahle novinka závodu týkat nebude resp. nesmí.  v rámci udržení dobrých vztahů pořadatelé ustoupili a okruh, tak zůstává stejný jako minulý rok. Čekají Vás tedy dvě technické sekce, tradiční výjezd mezi křovisky a okruh na horní louce. Zázemí nabídne tradičně několik velkých stanů, občerstvení a přehledný okruh pro malé jezdce. Trať je plně připravená a pokud nezaprší bude opět velice rychlá.

Počty okruhů naleznete v propozicích závodu, nicméně realita se může malinko lišit v závislosti na počtu přihlášených a počasí. Letos to vypadá, že bychom se mohli vrátit k opravdovým kořenům – předpověď vypadá slibně, a tak je možné, že se dočkáme pravidelných tropů, které tak ze Zadního kopce vytvoří totální závodní výheň.

[list style=“arrow“] [/list]

Video z roku 2011