Wembloudovy Hrby – GP DEFT 2012

Pohár Peruna vstupuje do své 2.poloviny. Letní bikové turné začne 4.8.2012 v Klášterci nad Ohří na Oudaplacu, kde Wembloud chystá již 4.ročník svých „Wembloudích Hrbů“ opět s přízviskem GP DEFT. Letošní trend je jasný – přitvrzujeme. Ale nebojte, na Hrbech se trať prodlouží jen přibližně o 1 kilometr…

 

K trati – prošla jen kosmetickými změnami. Tou nejvýraznější je závěr okruhu. Singletrack z minulých let zmizí a vy si poslední stoupání prodloužíte o dobrý jeden kilometr. Vystoupáte až k NPP Doupňák, minete Holubí Vrch a krásným sjezdem, který místní nazývají „Vodárna“, se vydáte do cíle závodu.

Dětské závody se samozřejmě odehrávají na dětském okruhu v sousedství OudaPlacu, takže rodiče budou mít závodění svých ratolestí jako na dlani.

Důležitá informace se týká také AFTERPÁRTY – letos se po závodě následuje takový malý BikeFestival, kdy zahrají kapely NEXT COMPANY & ŠŤASTNEJ DEN.  Po ohlasech z loňského roku je možno stanování přímo na Oudaplace, kofola ani pivo nedojde a klobásek bude až až.

Příjemnou změnou jsou nová účastnická trička, která si budete moci zakoupit.  Připravena budou v několika barevných kombinacích. K dispozici bude také dámský střih.

 

 

[list style=“arrow“] [/list]

 

Těšíme se na Vás 4.8.2012 v Klášterci nad Ohří

Wembloud – ředitel závodu