Perštejnské Giro se blíží!

Perštejnské Giro se blíží!

Již jen pár dní nás dělí od vypuknutí prvního cyklistického klání ze série závodů Poháru Peruna 2013 – Perštejnského Gira 2013. A co vás čeká? Pro všechny závodníky je připravena bohatá tombola. Děti se mohou těšit na 70 cen v hodnotě 20 000Kč. Losování proběhne po dokončení závodů a výdej začne v 11 hodin. Na dospělé čekají v tombole věcné ceny za 25 000Kč (např. externí pevné disky, předplacený internet, kvalitní pláště, řidítka Scott, šlehače, přilba Specialized, gripy, pumpičky, startovné extrém Bike Most, víkendový pobyt, večeře pro dva, atd.)

V zázemí závodu bude přistaven vůz firmy Marius Pedersen, kde si děti budou moci vyzkoušet, jak se sedí v popelářském autě, vyfotit se, atd. Pod stanem bude připravena soutěž o nejkrásnější obrázek. Po závodu na každého malého závodníka čeká párek v rohlíku. Dospělí se mohou těšit na rizoto a gulášovou polévku s kofolou či pivem. Abyste si mohli jídlo vychutnat a nemuseli neustále hlídat své kolo, je zde možnost jeho uschování v bezpečné zóně, kde se Vám o jeho ochranu postarají pořadatelé.

U stánku Nevixu budou pro dospělé účastníky závodu k dispozici testovací kola Scott a Lapierre, které je možno vyzkoušet během závodu. (V případě zájmu je však nutné zamluvit kolo předem v prodejně Nevixu v Kadani.)

Na trati Vás čekají jen dvě drobné změny. Blátivý úsek se bude objíždět lesním singletrackem. Druhá změna je poněkud výraznější. Z důvodu nevpuštění na soukromí pozemek se přidá další mnohem delší singletrack a navíc pětimetrový brod.

Odbitím páteční půlnoci skončila možnost registrace za snížené startovné. Opozdilci si tedy připlatí. Cena přihlášení je nyní 300Kč.

Těšíme se na Vás!!

Team Bike Perštejn

[list style=“star“] [/list]

Na závěr videopozvánka na letošní ročník!

[media url=“http://www.youtube.com/watch?v=SGgkFZTOVow“ width=“600″ height=“400″]