Chodovský Bike 2013

Ačkoliv se jistě psychicky připravujete na sobotní Hustou Rubárnu, dovolte nám Vás pozvat na další závod ze seriálu Pohár Peruna. Dle ohlášených novinek pro sezónu 2013 se následující kolo odehraje, na pro nás zcela novém závodě, Chodovský Bike!

2012_Chodovsk_bike_003Do Chodova u Karlových Varů je to autem z Klášterce nad Ohří půl hodiny. Místní oddíl TJ Plamen Chodov pořádá již 14.ročník závodu, který je zařazen hned do dvou seriálů – Poháru KVSC a Poháru Peruna.

Závod formátem klasického cross-country skvěle zapadá do Poháru Peruna už jen názvem jednoho kopce na trati – „Smrťák“, jak místní kopci říkají, dokonale prověří každého účastníka. 🙂

Okruh závodu je tvořen štěrkovými a travnatými cestami. Pro mnoho závodníků z Poháru Peruna je však zcela neznámý. Proto se nebojte nových věcí a přijeďte si změřit síly na neoficiální mistrovství Ústeckého a Karlovarského kraje jak tomuto závodu letos rádi říkáme. Souboj KV vs UL kraj bude jistě kořením závodu!

Do bodování Poháru Peruna jsou kategorie rozděleny dle propozic Poháru Peruna.

Za skromné startovné dostanete krásný závod s perfektním zázemím hotelu Nautilus. V Chodově panuje každý rok uvolněná atmosféra a pokud vyjde počasí bude to krásný den.

[list style=“star“] [/list]