3 víkendy = 3 závody – vrchol Poháru Peruna 2014

Pohár Peruna zažije neobvyklý trojboj. Vše odstartuje již nadcházející sobotu ve Vejprtech. Po loňském, organizačně precizně zvládnutém závodě, bylo do Vejprt přiděleno Mistrovství Poháru Peruna. Předpověď počasí se zdá býti příznivá, konkurence se dle ohlasů má sejít kvalitní – dá se očekávat velký boj!

Již týden na to 30.8. se přesuneme do Prunéřova na další ročník terénního triatlonu. Letos se mění pořadatel závodu, kdy se celou akci rozhodl „zachránit“ organizační tým Poháru Peruna, Hnízdil Team a Team Bike Perštejn. Čekají Vás jen kosmetické změny, které se včas dozvíte! 🙂

IMG_9196

Závěr trojboje pak bude patřit víkendové akci Perun Bike Kemp, která vrcholí sobotním závodem v okolí Hasištejna – Hasištejn Bike Cup. Zajímavé je také rozdělení dětské a dospělé části. Hasištejn Bike Junior probíhá přímo v okolí hradu, zatímco dospělá část má zázemí v autokempu Prunéřov. Více v propozicích.

Během tohoto víkendu bude k dispozici testovací flotila kol značky Cannnondale a v sobotu večer vše zakončí  narozeninám párty s podtitulem „kulatiny máš jen jednou za život“ – významné jubilea oslaví hned několik známých tváří místní cyklistiky!

Součástí víkendu je také vyhlášení celkových výsledků Poháru Peruna Junior.

Propozice na trojboj :

 

Využijte zvýhodněného startovného a zaregistrujte se na závody v předstihu!

Registrace možná přes www.registrace.pohar-peruna.cz !