Pohár Peruna 2011

Takovou dobu jsme Vás napínali. Dotazů ohledně nového ročníku bylo neskutečně mnoho. Děkujeme Vám za Vaší přízeň…a teď už tedy k tomu co Vás zajímá nejvíce – Pohár Peruna a Pohár Peruna Junior 2011. V  následujícím článku se dozvíte co Vás čeká…

Závodní kalendář

Zůstává prakticky beze změn. Termíny závodů najdete v propozicích jednotlivých seriálů (Pohár Peruna a Pohár Peruna Junior). V seriálu zůstává XC Partyzán, po dohodě pořadatelů se k realizačnímu týmu závodu přidává trio Martin Šindelář, Martin Rytych a Vojta Marvan a pokusí se navrátit závodu lesk a atmosféru, která ho zdobila v dávných dobách.

Hustá rubárna – přidáním nového závodu se seriál uzavírá, už v prvotních myšlenkách bylo, že počet závodů nepřekročí číslo 10. A tady je onen 10. závod. Nebojte se akčního názvu. 🙂 Prozradíme jen, že bylo vyslyšeno několik hlasů, které volaly po delším závodě. Hustá rubárna bude takový kratší maraton (max 50 km), který se pojede v Bezručově údolí v Chomutově.

Ostatní závody zůstavají beze změn. Zajímavostí bude, že Mistrovství poháru Peruna se opět pojede na Hasištejn Bike Cupu.

Pravidla a bodování seriálu

Tato položka zůstává naprosto totožná s loňským ročníkem. Opět je zde prémie 10 bodů za dokončení triatlonu. Vítěz opět získá 20 bodů a opět se počítá 6 nejlepších bodových zisků z 9ti cyklistických závodů + prémie za triatlon.

Kompletní pravidla najdete opět v propozicích seriálů.

Startovní číslo se jménem a přihlašování na závody, startovné

Opět je tu možnost objednat si startovní číslo s Vaším jménem či přezdívkou.  Objednávkový formulář bude online během následujících dnů. Pravidla pro přiřazování startovních čísel jsou opět v propozicích. Startovní číslo stojí 60 Kč.

Přihlášování na všechny závody Poháru Peruna a Poháru Peruna Junior bude opět možné nejen na místě, ale také on-line. Tím, že se přihlásíte online, pomůžete pořadatelům lépe odhadnout případnou účast na závodech, ale ulehčíte si i přihlašování na místě, kdy při prezentaci před závodem už bude stačit jen Váš podpis na startovní listině.

Startovné na jednotlivé závody se platí na místě, pokud pořadatel závodu neurčí jinak ( bude napsáno v propozicích závodu).

Propozice závodů se budou průběžně doplňovat v sekci „ZÁVODY“, na nově přidané propozice budete včas upozorněni.

Ceny za celkové umístění, tombola Poháru Peruna

Trofejí  pro nejlepší 3 závodníkyv seriálu bude opět klasická, kultovní soška boha Peruna.

Pro účastníky, kteří se zúčastní alespoň 8 z 10 závodů je připravena speciální tombola. Tentokrát se budou losovat hodiny Festina Tour de France edition.

Vyhlášení výsledků Poháru Peruna opět proběhne na Plese Poháru Peruna. Perun Junior bude mít své speciální vyhlášení v rámci Hohentann Cupu, posledního závodu seriálu.

Závěrem bych rád poznamenal, že jsme si vzali k srdci Vaše připomínky, postřehy,nápady  a všechny závody opět posuneme po organizační stránce o kousek dál.

Za Pohár Peruna o.s.

Vojta Marvan