Legendární Potoky po dvacátédruhé!

Zatímco velké závodu typu Bobr Cup či Král Šumavy se ještě vzpamatovávají z dvacetin a pubertální kocoviny, legendární Potoky už plnými doušky poznávají co to je být opravdu soběstačný a dospělý. Sjezdovku Alškovka borci na horských kolech zdolají už po dvaadvacáté a to již tuto sobotu!

Finále Poháru Peruna 2014 se opět uskuteční v Klášterci nad Ohří a již tuto sobotu 18.10.2014. Start závodu je ve 14:00 hodin v ulici Vítězná (odkaz na mapu), nedaleko Lesní správy.

Cíl Vás nečeká daleko odtud, avšak časově se Vám bude místní legendární lesní stoupání zdát nekonečné. Počasí posledních dní a obhlídka tratě místními matadory dává tušit, že to letos bude nezvykle blátivé a dočkáme se jistě přetěžkého závodu. Dle posledních zpráv se na start chystá rekordně kvalitní konkurence, takže budete moci změřit síly s jmény jako jsou Láďa Fabišovský, Pavel Linet, silničář Petr Novák, Martin Rytych či obhájce posledního vítězství Vojta Marvan.

 

Na hromadný závod se tradičně přihlašuje až na místě v den závodu dle kultovního klíče – přijdeš – zapíšeš – neplatíš – jedeš. Vyhlášení proběhne tradičně v restauraci Mědník v obci Měděnec, kde bude možné doplnit tekutiny a připraven budeš gulášek.

Propozice k závodu naleznete ZDE. Fotografie z loňského ročníku – TADY

Takže nazdar bajkeři na zavíráku sezóny v Klášterci!