Cannondale Hasištejn Bike – 10 dní do startu

Již jen 10 dní zbývá do závodu, na kterém rozhodně nemůžete chybět! Cannondale Hasištejn Bike je již od počátku věků součástí Poháru Peruna. Tahle povedená akcička, která už několikrát ukázala krásu Prunéřovského údolí, si letos prošla renesanční obměnou a nabídne Vám nové vychytávky na starých základech!

hasbike2015_logo

Již avizovaná úprava trati je kompletně dokončena také pořadatelským týmem. Trasa byla v posledních 14 dnech provizorně vyznačena zelenými šipkami doplněnými o Cannondale „C“. Nový sjezd, budeme ho nazývat naprosto náhodně třeba „Ledový dech“ podle šíleného skoku Aleše Valenty, je zcela vyčištěn, a tak Vás rozhodně nemůže zradit nic kromě Vašich vlastních limitů a schopností. Pro uživatele STRAVY jsou na trase vytvořeny segmenty jak sjezdové, tak i stoupací. Můžete tak směle trénovat a ladit na vrchol sezóny.

20150813_122022
Chceš-li trasu trefit, hledej C!

 

Jediná změna oproti původně hlášeným informacím, což je velký úspěch, je čas startu. Kvůli kolizi s jinou závodnickou akcí v údolí musíme přesunout čas startu hlavního závodu na 12:30 a čas startu „krátké“ na 13:00. Nicméně nebyli bychom zkušení pořadatelé, kdybychom z toho nevytěžili maximum. V 14:30 startuje od prunéřovského koupaliště po silnici rychlostní zkouška německé rallye Grünhain. Časy startu jsme tak pochopitelně posunuli především pro zajištění bezpečí našich závodníků, ale také z obav, aby se někteří s autem nesvezli zpět do první skupiny po vzoru Vinceho Nibaliho.  A zároveň máme krásný doprovodný program – určitě se po závodě podívejte na závodní speciály! 🙂

Pro děti je připraven závodní dopoledne u hradu Hasištejn pod taktovkou Honzy Malechy a jeho týmu. Více informací ZDE.

Parkování pro Vaše auta bude tradičně v areálu kempu, kde je i veškeré zázemí závodu – prezentace, sprchy a wc, občerstvení a také půjčovna testovacích kol Cannondale. Využijte včasného přihlášení do závodu za zlevněné startovné a dejte vědět i Vašim kamarádům, že musí přijet, protože tohle bude bomba.

Tak za 10 dní „na prunéřově“ závodníci!

Za pořadatelský tým, Vojta Marvan.