Počasí na WH2018

Jak jistě všichni víte a hlavně cítíte, v posledních dnech cloumají Českem neskutečná vedra, která nemají polevit ani přes víkend a ani příští týden. Takže to vypadá, že na dalších závodech v Klášterci nad Ohří bude pěkné teplo. Proto bychom Vám chtěli připomenout, abyste ke svým bikovým miláčkům vzali s sebou na Wembloudovy Hrby také dostatek pití a určitě i nějakou vodu na zchlazení. Hlavně pro děti a starší ročníky, které tím budou trpět asi nejvíce. Polévání závodníků v průběhu závodu určitě nebude zakázáno, pokud kýbl s vodou nebude závodníka tlačit blíže k cíli. Pamatujte, že v takto horkých dnech hrozí přehřátí a dehydratace organismu. A nezapomeňte ve svých autech zvířecí miláčky nebo malé děti ani na malou chvíli, ať není náš závod hned v hlavních zprávách.

Jinak už máme přihlášeno přes sto závodníků, takže určitě bude s kým se poprat o stupně vítězů. Jenom bychom chtěli připomenout, že pořadatel připravil bohatý doprovodný program, jak je patrné z plakátu závodu, hlavně pro naše malé závodníky, takže se můžete těšit na ukázku techniky Dobrovolných hasičů Klášterec n/O včetně pěnové koupele, skákací hrady, malování na obličej nebo válku vodními balónky. Pro všechny pak bude připraveno celodenní občerstvení a odpoledne pak After Party a GRILL & MUSIC.

Těšíme se na Vás tuto sobotu 04.08.2018 v Klášterci n/O a přijďte si i se svými dětmi užít teplý den na Wembloudovy Hrby.

Perun s Vámi …