Registrace mobilním telefonem?

Už nějakou dobu jsme přemýšleli, jak ještě víc usnadnit bikerům registraci do závodů POHÁRU PERUNA a nakonec se to snad povedlo …

Máte věrnostní karty?

Kolik věrnostních zákaznických karet máte ve svých peněženkách nebo pouzdrech na doklady? Pokud alespoň jednu, je na čase jít s dobou a pořídit si na to nějakou aplikaci. S bezplatnou aplikací Stocard můžete uložit všechny své věrnostní karty do jedné aplikace na svém chytrém telefonu a navíc se můžete nově svým telefonem zaregistrovat do závodu seriálu POHÁRU PERUNA. Určitě to bude fungovat i s jinou aplikací.

Všechny karty můžete vložit do svého mobilního telefonu.

Aplikace na věrnostní karty

Aplikace Stocard je úplně zadarmo, neobsahuje reklamy ani nákupy v aplikaci. Dokonce ani není nutná žádná registrace. Funguje vlastně úplně jednoduše: fotoaparátem telefonu postupně načtete všechny své věrnostní karty … aplikace uloží čárové kódy do své databáze … v obchodě nebo dnes už i při registraci do závodu POHÁRU PERUNA pak místo plastové kartičky použijete svůj telefon a nasnímáte kód z obrazovky telefonu.

Aplikace STOCARD na Google Play.

Jak to je na POHÁRU PERUNA?

Do této doby se mohl každý přihlásit do závodu POHÁRU PERUNA jedním ze tří způsobů :

  • Prázdným registračním lístkem – Bez přihlášení na internetu přijde biker na místo závodu, kde vyplní registrační lístek, který se musí ručně vložit do aplikace závodu (nejhorší a velmi zdlouhavé řešení).
  • Připraveným registračním lístkem – Po přihlášení do závodu na internetu připraví POHÁR PERUNA registrační lístky, které obsahují unikátní kód závodníka. S tímto lístkem se biker přihlásí na místě závodu na dotykové obrazovce načtením kódu závodníka.
  • Kartou závodníka – Biker, který si pořídil kartu závodníka, se přihlásí do závodu na internetu a pak se již jen registruje na místě závodu kartou na dotykové obrazovce (nejlepší a hlavně rychlé řešení).

Pamatujte si, že je lepší pro všechny se do závodu přihlásit předem na stránkách Poháru Peruna a potom se na závod nedostavit, než přijít bez přihlášení přímo na start závodu a vyplňovat prázdný registrační lítek. Více jsme psali v tomto článku.

Karta závodníka Poháru Peruna v aplikaci STOCARD.

A jaká je nově čtvrtá možnost?

Díky zakoupení nové čtečky čárových kódů, která umí číst i z displejů mobilů či tabletů, je to úplně jednoduché a stačí k tomu pár kroků :

  • Nainstalujte si aplikaci Stocard nebo jinou na Google Play.
  • Zašlete na e-mail : shakal@atlas.cz Vaše údaje (jméno a příjmení, datum narození a název klubu) a obratem obdržíte Váš kód a logo Poháru Peruna.
  • Vložte Váš kód a logo Poháru Peruna nebo Vaši fotografii či jiný obrázek do aplikace stiknutím tlačítka „+“ a pak tlačítkem „Jiná karta / Other card„.
  • Přihlašte se do závodu Poháru Peruna na internetu a pak už jen na místě závodu použijte Váš telefon.
Čtečka čárových kódů Gryphon D432.

Takže pište na e-mail : shakal@atlas.cz Vaše údaje (jméno a příjmení, datum narození a název klubu) pokud byste chtěli mít svůj Kód závodníka už na dalším závodě Poháru Peruna v Klášterci nad Ohří, jedou se tam legendární Wembloudovy Hrby 2019.

Perun s Vámi …

Team PP