Wembloudovy Hrby pojedenácté

V sobotu 17.8.2019 pro vás pořádáme již 11.ročník Wemblouďáku, na profláknutých tratích v okolí RC dráhy (Oudaplac).

Závod nám zahájí ti nejmenší a nejperspektivnější bouráci a bouračky, na odstrkovadlech. Okruh okolo Oudaplacu, jim bude určitě náročným kolbištěm.

Ihned po dojetí těchto nadějí budeme startovat nejmladší naděje, do 6 let a pak postupně , po dvou letech dále, jednotlivé kategorie. Až do M/Z 12. Ti starší se vydají již na 1 dospělácký okruh , vedený po lesních a polních pěšínách, měřící 12,5 km. Startovat budou až ve 14 hodin, společně s hlavním závodem na 2 okruhy.

Ve 14:00 odstartuje hlavní závod, pro všechny dospělácké kategorie, které máme rozděleny po 10 letech … až do týpků, nad 60 let. Závod příchozích máme vypsán na jeden kroužek a je určen pro lidi, kteří nikdy nezávodili (posledních 25let). V něm máme jen kategorii Male a Fémale.

Celý závod je vedený po cestách a pěšinách v přírodě … asfalt je cca 150 m v každém okruhu. Start proběhne na malém dětském okruhu. Po jeho objetí, přeskáčeme silnici a hurá pryč z města. Cíl je umístěn tradičně, do kopce k vodárně … to aby nemusel být použit fotofiniš.

Vyhlášení proběhne hned, jak budeme schopni dát dokupy první tři v každé kategorii. Stupně vítězů, budou tradičně na pódiu RC dráhy. Vítězové jednotlivých katefgorií obdrží opět vítězný dres od Sweepsport.

Celý den budou závod provázet doplňkové atrakce (hlavně for děti), Skákací hrad, balónková válka, HZS Klášterec nám vyrobí móře pěny na blbnutí a taky spousta dalších Máslikovo atrakcí. (Je to bůh)

Až to vyhlásíme (M.Pešek & me), radím nezdrhat pivo, víno, kobásy, stekance a fíle andere, budou servírovány v rychém rytmu a zábava pofrčí do nočních hodin. Kapelku letos neoslovujeme, páč je to dooost pořadatelsky a technicky náročný. Offšem reprodukovaná můůůůzikáááádoremíííí sóóóólééé silasol … bude drnčet. Libé tóny a romantické texty, nechte na mně.

Hlavně kdo máte kolo, doražte … je to jetelný a zážitek mít budete. O to se postaráme.

Kdybyste se báli soutěžit, dovalte do závěrečného sjezdíku, vyhecovat pár synků, co to dolu vedou … dyť se na tom jezdí, ne?!

P.S. … ten strom, co se nám tam o něj loni vykostil závoďák od Aše, je v likvidaci a do závodu nebude. Takže klídek … 🙂

Zdravím a za všechny pořadatele vás zvu (ať to máme pro koho dělat) … 🙂

Martin Wembloud Rytych