Pojďte si zablbnout na Elimon

Chcete si zablbnout na nevšedním závodě v prostorách starého průmyslového závodu bývalé armaturky? Tak pojeďte závod v Ústí n/L.

Bicykl Team Ústí nad Labem pořádá v neděli 29.09.2019 již podruhé netradiční závod horských kol, kdy je okruh veden průmyslovým areálem bývalé Armaturky. Na trati budou různé paletové překážky, schody, přejezd multikáry a další industriální překážky. A POHÁR PERUNA u toho bude opět se svou časomírou a registrací.

Na startu jedné z dětských kategorií …

Po celou dobu závodu budou zajištěny atrakce pro děti a v těsné blízkosti je i Jump Aréna, údajně největší skákací aréna v Česku, kde se děti budou moci vyřádit. Navíc tam bude možnost i nějakého občerstvení. Adrenalinové hřiště Jump Arény se skládá z více než 900 metrů čtverečních vzájemně propojených trampolín, dobrodružství a atrakcí, tak to stojí za to tam zajet.

Krásný skok nad starou multikárou …

Mohlo by se zdát, že závod nemůže být ani těžký a ani zajímavý, ale skutečnost byla v loňském roce úplně jiná. Nebylo tam sice žádné velké převýšení, ale spousta přejezdů palet, plotů, zídek a dokonce i jeden jump skok. Avšak nejzajímavějším a zároveň nejtěžším místem byl vjezd do je jedné z opuštěných budov, sjezd po dlouhých schodech s 90° pravou zatáčkou do sklepní chodby, na jejímž konci byly další schody dolů do bývalé haly, kde ještě dominovaly dva portálové jeřáby. Ze špinavého prostředí opuštěná haly se vyjíždělo do prostoru, kde byla postavena stará známá multikára, na které spousta závodníků předváděla úžasné skoky.

Většina dětských závodníků ve staré hale s portálovými jeřáby …

Kategorie jsou podobné kategoriím v POHÁRU PERUNA, jen mají navíc kategorie MZ4 a MZ16, takže pokud si chce někdo vyzkoušet opravdu netradiční závod v průmyslovém závodu, není důvod nepřijet.

Technické informace k závodu :