Pár drobných pro krásu …

Milí bikeři, věříme, že Vaše příprava na letošní sezónu je v plném proudu, a tak je to možná házení hrachu na zeď, když Vás pozveme na jeden charitativní běh do zámeckého parku v Krásném Dvoře.

Jedná se o charitativní akci na podporu dívky, která díky zhoubnému nádoru přišla o oko a její poslední šancí je operace na soukromé zahraniční klinice, což znamená nemalé finanční náklady. Již pomohlo, nebo přislíbilo pomoc, mnoho skvělých lidiček, tak kdybyste měli chuť se přidat, určitě přijeďte v sobotu 04.04.2020 do zámeckého parku v Krásném Dvoře. A Pohár Peruna tam také bude. 🙂

 Zaregistruj se Seznam přihlášených

Mimo jiné se přihlásili také litvínovští hokejisté, takže je tam také uvidíte. Jo a dnes od 17:00 hodin se hraje hokejový zápas na podporu Ingrid i v Kadani, ale to je na poslední chvíli, co? 🙂

Příběh Ingrid:
Jmenuji se Ingrid Dvořáková, narodila jsem se 7.4.2001 v Kadani.
V roce 2002 mi diagnostikovali zhoubný nádor levého oka (rabdomyosarkom alveolární). V prosinci 2002 byla zahájena léčba chemoterapií a radioterapií. Bohužel oko nevydrželo sílu ozařování a v roce 2011 jsem podstoupila enukleaci oka.
V roce 2014 jsem byla na plastické operaci, poté mi byla zhotovena protéza, která mi vypadávala. V roce 2017 jsem podstoupila další plastickou operaci a ani ta mi nepomohla k tomu, abych mohla nosit protézu. Mám jich doma celkem pět a ani jednu nemohu použít.
Po další konzultaci s lékaři jsme se dohodli pro další řešení plastickou operací, ale přišlo velké zklamání, obě operace, které mi naplánovali, následně zrušili.
Rozhodli jsme se vyhledat jiného odborníka, kterého jsme našli v Mnichově. Pana profesora jsme navštívili v září 2019 a chtěl by mi pomoci. Je to bohužel soukromá klinika a proto operace, léčba, náklady na cestu a ostatní výdaje, které budou potřeba, si musíme uhradit sami.
Každá konzultace s lékaři stojí 500€ a náklady na samotnou operaci budou kolem 7000€.
Tento rok (2019) mi bylo 18 let. V dubnu 2019 jsem žádala o prodloužení průkazu ZTP a příspěvku na péči, který využíváme na dopravu do nemocnice, kam jezdím celkem často a léky, které potřebuji denně. Bohužel mi obě žádosti byly zamítnuty. V současné době průkaz ZTP nemám.

Událost na FB

Pozvánka litvínovských hokejistů …