Hory Doly Bike 2020 zrušen!

Přestože máme vše připravené na uspořádání závodu, musíme Vám s lítostí oznámit, že závod HoryDolyBike 2020 musíme již podruhé zrušit. Naše odhodlání a vůle ani na chvíli nepolevily, proto pro Vás máme vše přichystané. S velikou pečlivostí jsme pro Vás připravili trasu. Nechali jsme vyrobit originální a jedinečné medaile a diplomy dle návrhů námi osloveného grafika. Samozřejmě nechybí věcné odměny, které jsme pořídily z finančních příspěvků našich smluvních partnerů, kterými jsou  ACTHERM Distribuce s.r.o.Severočeské doly, a.s., Statutární město Chomutov, FISAD s.r.o. a pan Jiří Sadílek, ROCKNET s.r.o., A-Z LES s.r.o.

Protože se nevzdáváme, můžeme Vám již oznámit, že jsme rozhodnuti a připraveni pustit se do uspořádání závodu v roce 2021.

Doufáme, že naši smluvní partneři budou mít pro tuto situaci pochopení a budou s námi spolupracovat i nadále. Zaměřili jsme se hlavně na naše dětské soutěžící. Pro ně jsme měli připravený skákací hrad, celou akcí Vás měl provázet známý moderátor z Chomutova. Pro každého dětského závodníka máme odměnu a samozřejmě hlavní ceny, medaile a diplomy pro vítěze. Ani dospělí však nepřijdou zkrátka. Pro ty jsou k hlavním cenám připravená trička, praktický dárek, něco na zub a bublinky.

Věříme, že se těšíte stejně jako my a uvidíme se společně na závodech HoryDolyBike v cyklu Pohár Peruna v roce 2021.

Pokud chcete být i Vy našimi smluvními partnery, můžete nás stále kontaktovat na tel.č. 606 650 037, e-mail: cestouduhy@email.cz.

Váš pořadatelský tým HoryDolyBike a Spolek CESTOU DUHY